Trendlines
Je bent mooi zoals je bent


Behandelingen Schoonheidssalon

Hannah Gezichtsbehandelingen Hannah Quick Treatment 35 min
De Hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van Hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen! 

€ 32,50


Hannah Treatment 60 min
In de 60 minuten durende behandeling , de Hannah Xpress, staan de 5 huid verbeterende stappen van het Hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.  Deze behandeling is inclusief epileren en mee-eters verwijderen. 

€ 60,50

 

Hannah Luxe Treatment 90 min
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de Hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten

€ 92,00


Hannah Glycolics Treatment
Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. 

€ 79,00


Hannah Acne Treatment 45 min
Tijdens deze Acne Treatment wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid en voor meer opname van werkzame stoffen. 

€ 45,00


Hannah Ultrageluid 

€ 66,50


Hannah Bindweefsel Treatment 

€ 59,00


Hannah Microdermabrasie 

€ 79,00

MassagesHotstone Massage 40 min 
Ontspannende nek- en rug massage met gebruik van verwarmde basaltstenen. Deze stenen helpen je spieren te ontspannen en verbeteren daarnaast ook de bloedcirculatie. 

€ 45,00


Bellabaci Massage 30 min
Ontspannende rug massage met het gebruik van cupping. 

€ 25,00


Ontspanningsmasssage 35 min
Ontspannende rug en nek massage 

€ 29,50

Manicure en PedicureBusiness Manicure
Nagels in model vijlen, nagelriem verzorging, hand- en nagel serum en handcreme. 

€ 15,00


Classic Manicure 
Nagels in model vijlen, hand- en nagel scrub, nagelriem verzorging, hand en nagel serum en handcreme. 

€ 25,00


Spa Pedicure
Teennagels knippen, nagelriem verzorging, eelt verwijderen, scrub, masker, creme. 

€30,50