Trendlines
Je bent mooi zoals je bent

Welkom in onze schoonheidssalon

Naast de reguliere behandelingen die wij in de schoonheidssalon aanbieden staat een groot deel van de behandelingen die wij aanbieden in het teken van huidverbetering. Bij voorbeeld wanneer je last hebt van acne, couperose, extreem vette huid, extreem droge huid, verslapping van de huid enz. Voor iedereen die in onze salon komt kunnen wij een behandeling op maat aanbieden. Naast de observatie van de huidcoach maken we ook gebruik van computertechniek. Om zo de conditie van je huid te onderzoeken. En een goede uitgangswaarde te hebben bij de aanvang van de behandeling. 

Deze gratis service krijgt iedereen die bij ons in de schoonheidssalon een behandeling boekt.


HUIDMETING 
Iedere Hannah behandeling start zoals hierboven uitgelegd werd met een uitgebreide huidanalyse. Onze huidcoach bekijkt je huid nauwkeurig en maakt een gedegen huidanalyse met behulp van de Hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht-en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheem waarde (pigment en irritatie). Hierna kunnen we samen bespreken welke behandeling voor jouw huid het beste zou zijn. Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes dus van belang! 
Vervolgens  gaat onze huidcoach met je huid aan de slag en zullen alle stappen van het Hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor jou huid geselecteerd zijn. Iedere behandeling bestaat uit het reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen van de huid. 

Je wordt professioneel behandeld met huidverbetering als doel. Vaak is het gebruik van de Hannah producten thuis is aan te raden aangezien het de huidverbetering verder bevorderd. De huidcoach kan je hierin adviseren.

Ben je nieuwsgierig geworden welke behandelingen wij allemaal aanbieden? Klik dan hier!